Trend bez backless Dress preberá letnú módu 2022

Viki.ortner

Letné nakupovanie už máme na mysli, však? Najchladnejším spôsobom, ako predviesť nejakú pokožku, je zvoliť trend bez spätného oblečenia. Aj keď sa tento trend môže zdať prakticky neviditeľný, tieto jemné detaily sa stanú jedným z našich obľúbených oblečení.

Ak chcete tento rok v lete ukázať veľa pokožky, ale nie sú fanúšikom štrbín šaty alebo pádu V-krku, pre vás môže byť trend bez spätného trenda. Aj keď je sexy jemným spôsobom a dostatočne elegantný pre najteplejšie dni, má tiež dlhú a zaujímavú históriu, vďaka ktorej by ste tieto kúsky ocenili ešte viac.

peexo

Tento štýl vstúpil do hlavného prúdu, pretože odvážne a bohaté každodenné nosenie 20. rokov 20. storočia prišlo na definovanie blížiaceho sa postpandemického horúceho leta IT-Girl. Jednoducho ho noste, šaty bez zákulisia sú prekrývaním, kde sa telesne pozitívny exhibicionizmus stretáva s klasickým a zvyčajne pohodlnými, preberajú ľahkú eleganciu. Iste, tento trend by mohol byť oveľa konzervatívnejší prakticky pred sto rokmi, ale módni ovplyvňovatelia určite vedia, ako nosiť šaty, ktoré ukazujú trochu pokožky.

Pozri tiež

Móda, obchod a štýl
Módny štýl inšpirovaný 70. roky robí hlavným návratom v roku 2022

Keď plánujete letný šatník, považujte to za nevyhnutné pre prechodné počasie a ďalej. Prejdite nadol pre oveľa viac inšpirácie a nakupujte niektoré z obľúbených položiek, ktoré máme na našom radare, nižšie.

peexo

faustine.Clerc

elodieromia

elodieromia

Na lúke biele vyšívané backless Small Dresslulus

ASOS Design Tall Open Back Puff Ruckve maxi šaty v textúrovanom Mono Ginghame

ASOS Design Cami Wrap midi šaty s šnurovaním späť

ASOS Design Halter Maxi Dress s otvoreným chrbtom v ružovej šatke

Bielizeň

Leave a Reply

Your email address will not be published.