10 Metódy na štýl týchto atraktívnych zvonov v roku 2015

Boli časy, keď kvetinová sila sedemdesiate roky, Woodstock, Dum Maro Dum momenty, ako aj psychedelické výtlačky, vzory a farby vládli módnemu svetu. Od Mumtaza po Neetu Singh, Shabana Azmi po Zeenat Aman, Bette Davis po odvážnych Charlieho anjelov, všetci vtedy sedemdesiateho kvetinovej energie, s osemdesiatymi, ako aj deväťdesiatymi rokmi. Jedným z hlavných štýlov v sedemdesiatych rokoch boli bežecké módne výroky amok módnych výrokov o zvoničkách. Avatar nového veku sú nohavice Palazzo.
Prinášať späť dni zvonov
Mamičky by vás najšťastnejšie sledovali v jednom z týchto trendy desiatich štýlových štýlov, keď spárujete svoje zvončeky s akýmkoľvek typom vrcholov na noc, na vysokú školu aj ďalšie. Umožnite matke spomínať aj na svoje zlaté dni, rovnako ako to môžete dosiahnuť. Práve tu je desať trendových metód na nosenie zvoničiek v roku 2015!
[Tiež si prečítajte: Summertime Street Style]

Zdroj: fialstreet.com Vysokoškolská žena so svojou nepredvídateľnou povahou
Tmavo hnedé zvončeky s ľahkým okrúhlym golierom tričko bolo v sedemdesiatych rokoch zlosťou, rovnako ako aj napodobňujete to isté aj v tento deň aj v veku!
Zdroj: pinimg.com pre spinsters Party
Oblečte sa s vintage dotyk pre oslavu spinsters tento víkend, aby ste si stanovili náladu. Celkovo vzhľad s vintage sedemdesiatymi drevenými vysokými vysokými vysokými hodnotami, zdobte zápästie s oxidovanými šperkami, ako aj pre vrchol, noste pod ňou coASOLE a vrhajte ho čírym kabátom, aby sa dosiahol celkový vzhľad.
[Tiež si prečítajte: Presne ako nosiť camisole]

Zdroj: pinimg.comout do nákupného centra s dieťaťom a manželom
Letná móda je o zábave, ako aj o tom, ako zostať v pohode, a preto je pár roztrhaných džínsových džínsov s podpätkami spárovanými s bielym krkom bez rukávov, ako aj s uvoľnenými vlasmi, je najjednoduchšou metódou na výrobu hlavy Otočte kamkoľvek ísť.
Zdroj: pinimg.comstir Up Warm v krčme
Krivé ženy sa môžu tiež baviť. Plus sestry veľkosti Hear! Off-rašľavá top s zvoničkami na nohy, podpätky na tancovanie, ako aj prívesok, ktorý vám pomôže získať oveľa viac ako len oči!

Zdroj: pinimg.comone z Charlieho anjelov
Páčilo sa nám štýl mantra charlieho anjelských trojíc. Vysoké pásové nohavice s zvoneným dnom s zastrčeným v tričku a Satchel, ktoré sa dali so sebou, bol vzor späť v sedemdesiatych rokoch. Afro vlasy alebo permy, perie rezané alebo nechanie uvoľnené aj rovno, necháme na vás vzhľad!
[SC: Mediad]

Zdroj: pinimg.combright, ako aj manžeta
Na oslavu bazénu, kde by normou bolo naraziť na vody pomocou bikín od hlavy až po päty. Spojené nohavice na zvončeky v rovnakej farbe ako váš vrch s bielymi hranicami prináša trendový dotyk.
Zdroj: pinimg.comser plodina, voľný potlačený kabát, ako aj džínsové zvončeky
Na večer s priateľmi si vyžaduje, aby ste si dali šaty skôr okrem gangu, ktorý popíja ich margarity. Čisté reliéfne vrcholy plodín s potlačenými uvoľnenými bavlnenými kabátmi, ako aj džínsoviny roztrhané zvončeky s podpätkami, prináša skvelý vzhľad oslavy kurčiat.

[Tiež si prečítajte: Tu je presne to, ako rockovať vzhľad vintage strany]
Zdroj: pinimg.combring na diskotéke, dieťa!
Keď svet nemohol prestať tancovať na rytmy diskotéky, Pyts späť potom otriasli svojimi krásnymi krivkami ako Abba, Beegees, ako aj ďalšie. Nízka kvetinová horná časť V-krku, ako aj afro vlasy, nastavili vzhľad s bieliznými zvonmi a pätami, ktoré zdobia udalosť na mnohých večierkoch.
[Tiež si prečítajte: Navrhované nohavice sú späť s ranou]
Zdroj: Pinimg.combell-bottom Pants mali svoj vlastný štýl, svoju vlastnú auru, ako aj vznešenosti, ako aj najmä pre krivné indické ženy, ktoré odvážili vlhkosť, ako aj teplé na kontinente, pokorné zvončeky nie Iba udržiavali lasy trendy aj v pohode, ale umožnili im vychvaľovať krivky v reálnych želaniach! Pripravte sa chváliť svoje krivky a tiež ukázať nové kroky, obnoviť zvončeky!

Leave a Reply

Your email address will not be published.