7 dní londýnskeho týždňa módy, 2017

Gala gala módy dokončila svoju sedemdňovú dlhú cestu v Londýne. A máme všetko, čo stojí za prediskut od anglického hlavného mesta.
Štýlové vzory, ktoré vládli Londýnsky týždeň módy
V kolekcii prevládalo použitie doplnkových farieb a blokovanie farieb sa ako trend opätovne objavilo. Zdá sa, že monochromia strácajú láskavosť domov s veľkým štýlom ako Burberry, Johnny Coca a Rakshanda, keď ich tvorba vládli najodvážnejším odtieňom modrej, fialovej, horčičnej a Brownovej. To, čo človek chápe zo vzoru, je jeseň v tomto roku, bude označené kombináciou neortodoxných farieb.

Super hladký materiál nikdy zo scény vysokej módy skutočne nezmizol a zdá sa, že si zachováva svoju relevantnosť počas celej show. Ale to, čo nás upútalo, nebolo využitie zamatu. Namiesto toho to boli prefíkané výtlačky. Mali sme Petera Pilotta s jeho štýlom vo Velvet, Erdemova horčica s kvetinovým vzorom okolo a Mary Katrantzou Purple Ensemble s lesklými želé rybami – všetky oslavujúce zamat.

Prečo by sa mali chlapci baviť? Aby sme prelomili tento trend, vzory Christophera Kane, Simone Rocha a JW Anderson obsahovali medzery vrecká na vrecká – vyjadrili v jej oblečení vreciek vreciek. Chunky kabáty, nohavice a šaty boli poskytnuté spravodlivý podiel vreckov – to vyžadujeme v našom každodennom oblečení.

Objavili sme tiež nejaké kvetinové preťaženie v Christopher Kane a Johnny Coca, ale kto sa dokonca sťažuje? Vzhľadom na tieto prešívané kabáty, plynulé šaty alebo tie, ktoré boli formované do tvaru tela modelu – vyvodzujeme kolekciu určite tento deň oživili. Do istej miery obnovilo spomienky na veľké ole dni kvetinových tapetov, ktoré sme stále objavovali na mieste našej babičky.

Super návrhy v Londýnskom módnom týždni
Kultúra super dizajnu bola vidieť, ako sa vracia na LFW 2017. Zatiaľ čo niektorí z toho boli nadšení, iní sa nezdálo, že sa príliš nevrátili. Supermodelky, ktoré sme si všimli, boli našimi preferovanými Gigi Hadid, Kendell Jenner a Bella Hadid.

Predný riadok a večierky
Mesto, ktoré inhibovalo WHO WHO zo sveta, určite malo veľký náskok, keď držal módny týždeň. Neboli sme spokojní. Práve podľa našich očakávaní boli predné rady a po oslavách rozsvietené mnohými známymi tvárami z zón zábavy, módy, kultúry strany 3 a ďalšie.
Tu sú Laura Baily a Candace Lake, ktoré sa objavili pri prezentácii ISA Arfen.

Portia Freeman vyzerá na výstave Emilio de la Morena.

Zdá sa, že Bela Hadid, Kendall Jenner, Lily Donaldson a Justine Skye majú loptu v Burberry a podobne ako párty.

Olivia Palermo, Penelope Cruz, Suki Waterhouse, Jourdan Dunn a Laura Bailey označujú svoju existenciu na výstave Burberry.

Erdem a Selfridges Dinner sa odohrali Alexa Chung, Erdem Moralioglu a Natalie Massenet. Erdem Show navštívili Clémence Poésy a Thandie Newton.

Show Christopher Kane mala Katy Perryho ako hosťa predného radu.

Emily Berrington, Charlotte Wiggins a Grace Chatto boli spozorovaní s loptou na výstave Antonio Berardi.
[Tiež si prečítajte: London Fashion Week 2016]
Diesel Make Like Walls Party bola hviezdnou záležitosťou s účasťou Naomi Campbell, Elly Eyre, Justine Skye, Jamie Campbell Bower a Renzo Rosso.

[SC: Mediad]

Vysoko profilový predný rad Mulberry show mal sedadlá vyhradené pre Tanya Burr, Olivia Palermo, Anya Taylor-Joy a Anais Gallagher.

A nakoniec posledná šou na našom zozname najčastejšie sa predných radov by bola Topshop Unique Show, ktorá mala Erin O’Connor a Hikari Yokoyama, Angelica Cheung, Clara Paget, Lily Donaldson, Charlotte Wiggins, Erin O’Connor, Alice, Alice Naylor-Leyland, Yara Shahidi, Chelsea Leyland a Sofia Richie, aby milovali udalosť.

Uličný štýl londýnskeho módneho týždňa
Teraz je čas, aby sme vám poskytli trochu nahliadnutí do toho, ako sa tieto celebrity oblečené na uliciach Londýna, ktoré sa tešia móde a štýlu.

A presne tak zabaľujeme turné v Londýne a zamierime do Paríža. Uvidíme sa všetci opäť budúci týždeň s úplne novým hodnotením úplne nového módneho karnevalu.
Obrázky Zdroj: Highsnobiety

Leave a Reply

Your email address will not be published.